Qui som

El naixement de...

Pas a Pas Acadèmia va néixer l'octubre de l'any 2012 amb un projecte il·lusionant, acompanyar els i les nostres alumnes en el seu camí educatiu, no només en el procés acadèmic, sinó també en el seu creixement personal.

Avui en dia, aquest esperit segueix intacte i tenim el mateix objectiu, per nosaltres el més important és que el nostre alumne, creixi, assoleixi els objectius que es plantegi, recuperi la motivació pels estudis, en definitiva que se senti satisfet amb ell mateix.

Per nosaltres, cada alumn@ és únic, diferent i amb un ventall de possibilitats per descobrir i per això, cada situació és tractada de manera personalitzada. 

Perquè em conegueu una mica millor... 

Sóc la Sandra Noja, pedagoga i directora de Pas a Pas Acadèmia, i perquè em conegueu una mica millor us explicaré per què vaig decidir emprendre aquest meravellós viatge. El 2012 treballava en el món de l'educació digital, però vaig descobrir que no era el que realment m'apassionava, volia estar en contacte amb els alumnes, parlar amb ells i elles, saber les seves inquietuds i preocupacions, oferir-los l'ajuda que necessitessin i és per això que finalment vaig decidir deixar la feina anterior i iniciar aquest projecte, que amb esforç, passió i dedicació, segueix avui en dia.

Puc dir, molt satisfeta que avui m'apassiona la meva feina i que cada somriure i èxit de cadascun dels nostres alumnes és també una satisfacció immensa per a mi.

Seguim gaudint!